Sin categoría

Ja es coneix la Composició dels Jurats que Fallaran els Concursos convocats enguany per la Nostra Associació / Ya se conoce la Composición de los Jurados que Fallarán los Concursos convocados este año por Nuestra Asociación

El Jurat del VII Concurs de Internacional de Composició de Marxes per a Cavalcada de Reis d’Orient 2017 estarà format pels compositors Oscar Calatayud Gómez, guanyador de l’edició anterior, i Enrique Alborch Tarrasó; a més a més de Ginés Sanjuán Martínez, actual Director Artístic del Taller de Música Castell Vermell, Miquel Àngel Gil Poveda, President del Taller de Música Castell Vermell d’Ibi, i Xavier Pastor Picó, President també de l’Associació de Reis Mags d’Ibi.

D’una altra banda, el Jurat del I Concurs de Cartells Anunciadors de la Cavalcada de Reis Mags d’Ibi 2018 estarà format pels reconeguts artistes Vicente Ferrero Molina i Jesús Reig Verdú, i per Xavier Pastor Picó, President de l’Associació de Reis Mags d’Ibi.

 

El Jurado del VII Concurso de Internacional de Composición de Marchas para Cabalgata de Reyes Magos 2017 estará formado por los compositores Oscar Calatayud Gómez, ganador de la edición anterior, y Enrique Alborch Tarrasó; además de Ginés Sanjuán Martínez, actual Director Artístico del Taller de Música Castell Vermell, Miquel Àngel Gil Poveda, Presidente del Taller de Música Castell Vermell de Ibi, y Xavier Pastor Picó, Presidente también de la Asociación de Reyes Magos de Ibi.

Por otra parte, el Jurado del I Concurso de Carteles Anunciadores de la Cabalgata de Reyes Magos de Ibi 2018 estará formado por los reconocidos artistas Vicente Ferrero Molina y Jesús Reig Verdú, y por Xavier Pastor Picó, Presidente de la Asociación de Reyes Magos de Ibi.

 

 

Back to list

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *