Sin categoría

Nou Conveni de Col·laboració entre l’Excm. Ajuntament d’Ibi i l’Associació de Reis Mags d’Ibi

Hui, dia 29 de desembre, l’Ajuntament d’Ibi i l’Associació de Reis Mags d’Ibi han firmat un conveni de col·laboració per a la celebració de les Festes de Reis Mags d’Orient en els anys 2017, 2018, 2019 i 2020. En el document s’estableixen els compromisos i responsabilitats que adquireixen cadascuna de les parts en tots els actes lligats a les nostres festes. Per part de l’Ajuntament es fixen els mitjans materials i econòmics que aportarà a l’Associació, incrementant-se la partida econòmica en uns 7.000 € en comparació als anys anteriors. I per part de l’Associació es queden clarament establides les nostres obligacions respecte de tots els actes que organitzem, especialment respecte de la Cavalcada de l’Herald, la posterior Replegada de les Cartes i la Cavalcada de Reis.

Back to list

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *