Sin categoría

Obres Finalistes VII Concurs Internacional Composició Marxes Cavalcada Reis Mags d’Ibi / Obras Finalistas VII Concurso Internacional Composición Marchas Cabalgata Reyes Magos de Ibi

El passat dimecres, dia 25 d’octubre, a poqueta nit, es va reunir el jurat format pels compositors Enrique Alborch Tarrasó i Oscar Calatayud Gómez, guanyador de l’edició anterior; per Ginés Sanjuán Martínez i Miquel Àngel Gil Poveda, Director Artístic i President del Taller de Música Castell Vermell d’Ibi respectivament, i per Xavier Pastor Picó, President de l’Associació de Reis Mags d’Ibi; actuant com a Secretari, amb veu però sense vot, el membre de la Junta Directiva de l’Associació de Reis, Alfonso Gallego Alcolea.

Després d’escoltar les quatre obres presentades i de discutir les valoracions tècniques i artístiques que cadascun dels presents va considerar oportú aportar, el Jurat va decidir que les obres que mereixien passar a la final i que s’interpretaran en el VIII Concert de Nadal i Reis el dissabte, 16 de desembre de 2017, són:

 

El pasado miércoles, día 25 de octubre, al atardecer, se reunió el jurado formado por los compositores Enrique Alborch Tarrasó y Oscar Calatayud Gómez, ganador de la edición anterior; por Ginés Sanjuán Martínez y Miguel Ángel Gil Poveda, Director Artístico y Presidente del Taller de Música Castell Vermell de Ibi respectivamente, y por Xavier Pastor Picó, Presidente de la Asociación de Reyes Magos de Ibi; actuando como Secretario, con voz pero sin voto, el miembro de la Junta Directiva de la Asociación de Reyes, Alfonso Gallego Alcolea.

Tras escuchar las cuatro obras presentadas y de discutir las valoraciones técnicas y artísticas que cada uno de los presentes consideró oportuno aportar, el Jurado decidió que las obras que merecían pasar a la final y que se interpretarán en el VIII Concierto de Navidad y Reyes el sábado, 16 de diciembre de 2017, son:

 

1) LEMA: La Marxa dels Tres Savis

     PSEUDÒNIM: Sambori

 

4) LEMA: Bel-Sarru-Usur

    PSEUDÒNIM: Bel-Sarru-Usur

 

Back to list

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *