Sin categoría

Els Nous Vestits de Romans / Los Nuevos Trajes de Romano

En els últims anys l’Associació ha anat renovant i modernitzant progressivament el vestuari de tots els personatges que ixen en les cavalcades del nostre poble. Els propis Reis i Patges, l’Herald, Herodes i els Ministres, les tropes de les guàrdies, els carregadors, els portaestendards… tots han vist la seua imatge actualitzada sense perdre el seu aspecte tradicional. Però quedava un mos gran per digerir: els romans. Els metalls que formen part de aquest abillament feien que el seu cost fóra elevat, superant els 1000 € per unitat.

Però enguany ja tocava i gràcies a les quotes de tots els socis i a aportacions extraordinàries de l’Ajuntament d’Ibi i d’empreses com Transcolau, ITC Packaging, Creaprint, Mabrimar, Plasnovo, Creaciones Joviar, Molditec i Plasticman hem pogut complir aquest objectiu i hem estrenat nous vestits de romans.

Per a aquells que no els vau veure el dia de la cavalcada o que no us vau poder fixar amb calma, ací teniu unes fotografies.

Esperem que us hagen agradat!

 

En los últimos años la Asociación ha ido renovando y modernizando progresivamente el vestuario de todos los personajes que salen en las cabalgatas de nuestro pueblo. Los propios Reyes y Pajes, el Heraldo, Herodes y los Ministros, las tropas de las guardias, los cargadores, los portaestandartes… todos han visto su imagen actualizada sin perder su aspecto tradicional. Pero quedaba un bocado grande por digerir: los romanos. Los metales que forman parte de este atuendo hacían que su coste fuese elevado, superando los 1000 € por unidad.

 Pero este año ya tocaba y gracias a las cuotas de todos los socios y aportaciones extraordinarias del Ayuntamiento de Ibi y de empresas como Transcolau, ITC Packaging, Creaprint, Mabrimar, Plasnovo, Creaciones Joviar, Molditec y Plasticman hemos podido cumplir este objetivo y hemos estrenado nuevos vestidos de romanos.

 Para aquellos que no les visteis el día de la cabalgata o que no os pudisteis fijar con calma, aquí tenéis unas fotografías.

 ¡Esperamos que os hayan gustado!

 

     

Back to list

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *