Sin categoría

Nou Conveni Col·laboració Organització Concurs de Marxes / Nuevo Convenio Colaboración Organización Concurso de Marchas

El passat dijous 22 de febrer vam signar amb la Societat Musical Taller de Música Castell Vermell d’Ibi un conveni de col·laboració per a l’organització del Concurs Internacional de Composició de Marxes per a Cavalcada de Reis d’Orient. En l’acord, que té una duració de 5 anys prorrogables per 5 més, es formalitza el model de col·laboració entre ambdues entitats que ha permés amb gran èxit la celebració d’aquest concurs de renom en les passades set edicions.

Castell Vermell seguirà encarregant-se de la part tècnica del certamen, aportant els membres tècnics del Jurat i la seua banda per al concert d’adjudicació del premi; mentre que l’Associació de Reis Mags d’Ibi es responsabilitzarà de la convocatòria anual del concurs i de la gestió administrativa del mateix, així com d’aportar els fondos necessaris per a la dotació dels premis.

Amb aquest conveni hem volgut consolidar encara més un event que dóna prestigi i personalitat a la nostra cavalcada de Reis.

 

El pasado jueves 22 de febrero firmamos con la Sociedad Musical Taller de Música Castell Vermell de Ibi un convenio de colaboración para la organización del Concurso Internacional de Composición de Marchas para Cabalgata de Reyes Magos. En el acuerdo, que tiene una duración de 5 años prorrogables por 5 más, se formaliza el modelo de colaboración entre ambas entidades que ha permitido con gran éxito la celebración de este concurso de renombre en las pasadas siete ediciones.

 Castell Vermell seguirá encargándose de la parte técnica del certamen, aportando los miembros técnicos del Jurado y su banda para el concierto de adjudicación del premio; mientras que la Asociación de Reyes Magos de Ibi se responsabilizará de la convocatoria anual del concurso y de la gestión administrativa del mismo, así como de aportar los fondos necesarios para la dotación de los premios.

 Con este convenio hemos querido consolidar aún más un evento que da prestigio y personalidad a nuestra cabalgata de Reyes.

 

 

Back to list

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *