Sin categoría

Bases II Concurs Cartells Anunciadors Cavalcada Reis Mags d’Ibi 2019 / Bases II Concurso Carteles Anunciadores Cabalgata Reyes Magos Ibi 2019

Després de la publicació la setmana passada de les bases del concurs de composició de marxes, ara és el moment d’anunciar també l’obertura de la convocatòria del II Concurs de Cartells Anunciadors de la Cavalcada de Reis Mags d’Ibi 2019. Com l’any passat, les bases es troben disponibles en valencià i castellà i es poden descarregar en els enllaços que acompanyen aquesta notícia.

Dotat amb un primer premi de 500 €, el cartell guanyador serà reproduït per a avisar a tots els xiquets i xiquetes d’Ibi que els Reis vindran també en 2019. El termini de presentació d’obres acabarà el dia 7 de setembre de 2018.

Ànim i molta sort a tots els participants!

 

Después de la publicación la semana pasada de las bases del concurso de composición de marchas, ahora es el momento de anunciar también la apertura de la convocatoria del II Concurso de Carteles Anunciadores de la Cabalgata de Reyes Magos de Ibi 2019. Como el año pasado, las bases se encuentran disponibles en valenciano y castellano y se pueden descargar en los enlaces que acompañan esta noticia.

 Dotado con un primer premio de 500 €, el cartel ganador será reproducido para avisar a todos los niños y niñas de Ibi que los Reyes vendrán también en 2019. El plazo de presentación de obras finalizará el día 7 de septiembre de 2018.

 ¡Ánimo y mucha suerte a todos los participantes!

 

 

  Bases II Concurs de Cartels Anunciadors de la Cavalcada de Reis Mags d’Ibi 2019 (Valencià)

  Bases II Concurso de Carteles Anunciadores de la Cabalgata de Reyes Magos de Ibi 2019 (Castellano)

 

 

Back to list

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *