Sin categoría

Exit d’Afluència als Contacontes / Éxito de Afluencia a los Cuentacuentos

Els passats dies 4 i 5 de gener, després de les tradicionals cercaviles dels nanos que anuncien a tots els xiquets ibiers que els Reis estan ja arribant, es van celebrar dues sessions de contacontes que van ser oferides a l’Associació de Reis Mags d’Ibi per l’associació cultural local el Teix en col·laboració amb la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat i Escola Valenciana.

Les sessions van tenir lloc en el Saló d’Actes del Centre Social Polivalent del nostre poble amb gran èxit d’afluència per part dels menuts i grans que havien acompanyat els nanos pels carrers d’Ibi. En un ambient carregat d’il·lusió Lluís Abad el dia 4 i Rosa Fraj el dia 5 van fer les delícies de tots els presents, especialment dels xiquets i xiquetes que no es perdien detall del relats.

 

Los pasados días 4 y 5 de enero, tras los tradicionales pasacalles de los cabezudos que anuncian a todos los niños ibenses que los Reyes están ya llegando, se celebraron dos sesiones de cuentacuentos que fueron ofrecidas a la Asociación de Reyes Magos de Ibi por la asociación cultural local El Teix en colaboración con la Coordinadora por el Valenciano del Alcoià-Comtat y Escola Valenciana.

 Las sesiones tuvieron lugar en el Salón de Actos del Centro Social Polivalente de nuestro pueblo con gran éxito de afluencia por parte de los pequeños y grandes que habían acompañado los cabezudos por las calles de Ibi. En un ambiente cargado de ilusión Lluís Abad el día 4 y Rosa Fraj el día 5 hicieron las delicias de todos los presentes, especialmente de los niños y niñas que no se perdían detalle del relatos.

 

 

 

Back to list

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *